torsdag 16 juni 2011

Träfigurer

Jag varit fullt upptagen med hundträning och mina kära träfigurer. JIS har beställt en som kommer att levereras till en person som värkligen förtjänat den. Jag håller på med en grupp bestående av gubbe med sex cockrar (six cocker Spikey)Den ska jag och Annikken förhoppningsvis leverera till Mr Wills i oktober, hoppas att han gillar den.

Just nu har jag sex hundar i gården, tre egna och tre på kollo. Fi går på remadyl, så henne kan jag inte göra så mycket med. Jag vet ju var som finns i henne så jag hoppas på en trevlig höst med "lillasyster". Puch har utvecklats till en stabil pojk och jag hoppas mycket på honom. Han går med utmärkt stil, har ett stort apport intresse. Sist men inte minst, han är just och vill jobba. Allan är kung på Glimten efter mig, han går där och muttrar och ser allmänt upptagen ut.

Återkommer med bilder

1 kommentar:

  1. Hello - we are the breeders of Fi (Ducks Brook Demi). We do hope she is ok. It is lovely to be able to read about her and we are very happy that you are pleased with her. We have her mother and full litter sister, who is very much like Fi.
    We are very impressed with your wooden figures.
    With very best wishes, Jon & Helen Putt

    SvaraRadera